hexHEX er verdens første sparekonto med høy avkastning på blokkjede som kjører på Ethereum-nettverket og snart også Pulsechain.

HEX fungerer som et innskuddsbevis eller Certificate of Deposit og opererer basert på tillitsfri avkastning. Destod lengre man sparer destod mer HEX sitter man igjen med når den satte sparingstiden er fullført. Tillitsfri avkastning betyr at brukerene kan stole på systemet uten å måtte bekymre seg for dårlige aktører. HEX er et ferdig produkt. Det eksisterer ikke noe veikart, firma, organisasjon, mellommenn eller ansatte som må lønnes. HEX er en enkel dog avansert uforandelig smartkontrakt på Ethereum med to uavhengige sikkerhetsrevisjoner. Man kan dermed være trygg på at HEX er bygget på et godt sikret og testet rammeverk som minimerer angrepsvektorer. HEX er muligens første mynt ute med to uavhengige sikkerhetsrevisjoner. Chainsecurity.com og CoinFabrik.com er blant de beste og mest anerkjente leverandørene av denne typen revisjoner i verden. HEX security audit by CoinFabrik.com, HEX economics audit by CoinFabrik.com.

HEX er 100% DeFi - Desentralisert Finans.

Nettside: https://HEX.com
Chart: https://uniswap.vision
Mint/Stake: https://go.hex.com
Trade: https://ethHEX.com
HEX vs Bitcoin: https://hex.com/techspecs

Kildekode: Etherscan

HEX har utviklet en unik betalingsmåte. I stedet for å betale minere slik bitcoin gjør så betaler HEX stakere. Staking i HEX vil si å låse HEX tokens i X antall dager, fra 1 dag til 5555 dager, alt etter hva brukeren selv bestemmer seg for. Det er ikke nødvendig å stake HEX tokens om man ikke ønsker det. HEX systemet fungerer ved å belønne de som staker HEX på kort og lang sikt. Jo lengre man staker jo mer HEX sitter man igjen med når stake er fullført.

HEX stakere bør passe på å holde det dem lover. Kansellerer man en stake før avtalt tid så risikerer man å ikke bare miste avkastning beløpet men også store deler av beløpet man opprinnelig gikk inn med. Dette er bare ett av mange pumpamentals i HEX for å sørge for at prisen holder seg og at stakerene holder seg til avtalen. En generell huskeregel er at om minst 50% av stake er fullført, minimum 90 dager, så får man igjen beløpet man opprinnelig gikk inn med. Trukket bonus beløp (penalties) blir fordelt på aktive stakere og OA; HEX opphavsadressen.  Husk å sette datoer på kalenderen for når en stake er ferdig. Glemmer man å lukke en stake innen 14 dager etter at den den er ferdig så vil bonusen gå ned med 1% hver uke. Trukket bonus beløp blir også her fordelt på aktive stakere og OA.

I stedet for å holde kryptavaluta i en lommebok mens den svekkes av inflasjon så gir HEX oss en ny måte å tjene på. HEX Staking har den ekstra bonusen at du midlertidig fjerner (brenner) HEXene dine fra circulation supply som dermed øker prisen. Du minter selv nye HEX når stake er fullført. Lave inflasjonsrater brukes til å øke fortjenesten til HEX stakere, i motsetning til de som bare holder HEX uten å stake.

HEX, en uforanderlig smartkontrakt på Ethereum (og snart også Pulsechain) har ingen tredjepart eller mellomledd som gjør arbeid på dine vegne.

Det er du alene som minter dine egne HEX tokens når du fullfører en stake--ergo det er du alene som betaler deg selv når du avslutter en stake til avtalt tid.

Man kan selv velge hvor mange dager man ønsker å stake og hvor mange stakes man ønsker å sette opp. En stake har en varighetsgrense på 5555 dager som er ca 15 år, men du kan også sette kortere stakes på f.eks. én dag, en uke, en måned osv.

Man trenger ikke stake HEX om man ikke ønsker det.

Observert HEX reklame

HEX Shares er viktig å merke seg om man ønsker høyest mulig avkastning på staked HEX. Prisen på HEX shares går opp daglig. Destod tidligere du er med å stake destod flere shares per HEX får du. Høyere andel shares gir større andel avkastning i HEX tokens.

Lange stakes belønnes med 20% ekstra shares per år (opptil 10 år.) Skjermbilde av en HEX staking stige hentet fra hexinfo.io:

Det antas jo flere som avslutter stakes jo større blir andelen til aktive langtidsstakere i HEX staking pool, spesielt på lengre stakes med 7 til 15 års varighet da slike stakes fremdeles har det opprinnelige høye antallet HEX shares dem begynte med.

Prisen på HEX shares går daglig oppover og man får mindre shares for hver eneste dag man venter med å stake.

Staking bonuser i HEX

LongerPaysBetter bonus:
Flere dager = større avkastning i HEX tokens

BiggerPaysBetter bonus:
Større staking beløp = større avkastning i HEX tokens

Sensur

iottweet

Enkelte market cap og statistikk-aktører som CoinMarketCap, CoinGecko og et par andre viser ikke HEX korrekt på fremsidene sine. CoinMarketCap ble kjøpt opp og eies nå av den sentraliserte børsen Binance v/ daglig leder Changpeng Zhao.

Yahoo Finance viser HEX på fremsiden selv om dem ser ut til å hente informasjonen sin fra CoinMarketCap. Går man derimot til CoinMarketCap sin nettside så viser ikke HEX på fremsiden.
- Forbes viser HEX på fremsiden.
- Etherscan viser HEX på fremsiden.
- CoinPaprika viser HEX på fremsiden.
- Nomics viser HEX på fremsiden.

gatek

NB

Husk at ingenting er sikkert og i alle fall ikke med kryptovaluta. Selv om man får mer HEX jo mer og lengre man staker så er det selvsagt ingen garanti for at prisen på HEX vil holde seg. Prisen kan gå opp, holde seg som den er, eller gå nedover. På HEX.com står det følgende:

HEX volatilitet

Nettside

https://HEX.com

HEX kjøp

https://HEX.com

Trade

https://ethHEX.com

HEX staking

https://go.hex.com/stake

HEX vs Bitcoin

https://hex.com/techspecs

HEX smartkontrakt kildekode

https://etherscan.io/address/0x2b591e99afe9f32eaa6214f7b7629768c40eeb39#code

HEX lenker

HEX visuell statistikk: hexdailystats.com, apphex.win, hexinfo.io, hex.vision
HEX informative videoklipp: HEX Clips
HEX video guider: HEX Video Guides
HEX streamere: twitter.com/hexstreamers, thepulsetube.com
HEX memes: reddit.com/r/hexmemes, t.me/hexmemes
HEX Telegram grupper: t.me/HEXcrypto, t.me/HEXnews, t.me/HEXtrading, t.me/HEXcharts, t.me/HEXNORDIC
HEX infografikk: hexgraphs.com
HEX sosiale media: Telegram, Twitter, Discord, Facebook, Instagram, Flere
HEX Twitter: HEXicans that focus on HEX, #HEX, $HEX
HEX grunnlegger Richard Heart: Twitter, YouTube, RichardHeart.com

 

bitcoin

Bitcoin

eth

Ethereum

HEX

HEX.com