hexHEX er verdens første høyrente sparekonto (Certificate of Deposit) på blokkkjede som kjører på Ethereum-nettverket og snart også Pulsechain. På engelsk: Certificate of deposit on the blockchain, Locked immutable contract, Gives you trustless interest, Hold your keys, Not your keys not your crypto, What crypto was meant to be, True DeFi.

HEX fungerer som et innskuddsbevis eller Certificate of Deposit og opererer basert på tillitsfri interesse eller Trustless Interest. Destod lengre man sparer destod mer HEX får man utbetalt. Tillitsfri interesse betyr at brukerene kan stole på systemet uten å måtte bekymre seg for dårlige aktører. HEX er et ferdig produkt. Det eksisterer ikke noe veikart, firma, organisasjon, mellommenn eller ansatte som må lønnes. HEX er en enkel men avansert uforandelig smartkontrakt på Ethereum med to uavhengige sikkerhetsrevisjoner. Man kan dermed være trygg på at HEX er bygd på et godt sikret og testet rammeverk som minimerer angrepsvektorer. HEX er muligens første mynt ute med to uavhengige sikkerhetsrevisjoner. Chainsecurity.com og CoinFabrik.com er blant de beste og mest anerkjente leverandørene av denne typen revisjoner i verden. HEX security audit by CoinFabrik.com, HEX economics audit by CoinFabrik.com.

HEX er 100% DeFi - Desentralisert Finans.

Nettside: https://HEX.com
Chart: https://uniswap.vision
Mint/Stake: https://go.hex.com
Trade: https://ethHEX.com
HEX vs Bitcoin: https://hex.com/techspecs

Kildekode: Etherscan

HEX har utviklet en unik betalingsmåte. I stedet for å betale minere slik bitcoin gjør så betaler HEX stakerene. Staking i HEX vil si å låse HEX tokens i X antall dager, fra 1 dag til 5555 dager. HEX systemet fungerer ved å belønne de som staker HEX på kort og lang sikt. Jo lengre man staker jo mer HEX får man utbetalt når stake er fullført.

HEX stakere bør passe på å holde det dem lover om dem vil ha full bonus utbetalt. Kansellerer man en stake før avtalt tid så risikerer man å ikke bare miste bonus beløpet men også store deler av beløpet man opprinnelig gikk inn med. Dette er bare ett av mange Pumpamentals i HEX for å sørge for at prisen holder seg og at stakerene holder seg til avtalen. En generell huskeregel er at om minst 50% av stake er fullført, minimum 90 dager, så får man igjen beløpet man opprinnelig gikk inn med. Trukket bonus beløp (penalties) blir fordelt på aktive stakere og OA; HEX opphavsadressen.  Husk å sette datoer på kalenderen for når en stake er ferdig. Glemmer man å lukke en stake innen 14 dager etter at den den er ferdig så vil bonusen gå ned med 1% hver uke. Trukket bonus beløp blir også her fordelt på aktive stakere og OA.

I stedet for å holde kryptavaluta i en lommebok mens den svekkes av inflasjon så gir HEX oss en ny måte å tjene på. HEX Staking har den ekstra bonusen at du midlertidig fjerner (brenner) HEXene dine fra circulation supply som dermed øker prisen. Du minter selv nye HEX når stake er fullført. Lave inflasjonsrater brukes til å øke fortjenesten til HEX stakere, i motsetning til de som bare holder HEX uten å gjøre noe mer.

HEX, en uforanderlig smartkontrakt på Ethereum (og snart også Pulsechain) har ingen tredjepart eller mellomledd som gjør arbeid på dine vegne. Det er du alene som minter dine egne HEX når du fullfører en stake, og det er du alene som betaler deg selv når du avslutter stake til avtalt tid. Man kan selv velge hvor mange dager man ønsker å stake og hvor mange stakes man ønsker å sette opp. En stake har en varighetsgrense på 5555 dager som er ca 15 år, men du kan også sette kortere stakes på f.eks. én dag, en uke, en måned osv.

Man trenger ikke stake HEX om man ikke ønsker det.

Liquid HEX vs Staked HEX

Observert HEX reklame

HEX Shares er viktig å merke seg om man ønsker høyest mulig utbetaling på staked HEX. Prisen på HEX shares går opp daglig. Destod tidligere du er med å stake destod flere shares per HEX får du. Høyere andel shares gir større andel utbetalt.

Lange stakes belønnes med 20% ekstra shares per år (opptil 10 år.) Skjermbilde av en HEX staking stige hentet fra hexinfo.io:

Det antas jo flere som avslutter stakes jo større blir andelen til aktive langtidsstakere i HEX staking pool, spesielt på lengre stakes med 7 til 15 års varighet da slike stakes fremdeles har det opprinnelige høye antallet HEX shares dem begynte med. Prisen på HEX shares går daglig oppover og man får mindre shares for hver eneste dag man venter med å stake.

Staking bonuser i HEX

LongerPaysBetter bonus:
Flere dager = større utbetaling

BiggerPaysBetter bonus:
Større staking beløp = større utbetaling

Målet med HEX er å erstatte gull, kredittkortselskaper, betalingsselskaper, gamle innskuddsbevis og mellommenn. Den samlede verdien av enhetene HEX prøver å erstatte overstiger 20 billioner dollar. Tatt i betraktning bitcoin som største kryptovaluta per dags dato foreløpig bare har en markedsandel på 160 milliarder dollar så er det fremdeles mye som kan skje. HEX-samfunnet er enig i at HEX har potensialet til å oppheve og forbikjøre alle eksisterende kryptokurser.

Sensur

Enkelte market cap og statistikk-aktører som CoinMarketCap, CoinGecko og et par andre viser ikke HEX korrekt på fremsidene sine. Se her, her, her og her. CoinMarketCap ble kjøpt opp og eies nå av den sentraliserte børsen Binance v/ daglig leder Changpeng Zhao.

Yahoo Finance viser HEX på fremsiden selv om dem ser ut til å hente informasjonen sin fra CoinMarketCap. Går man derimot til CoinMarketCap sin nettside så viser ikke HEX på fremsiden.
- CoinPaprika viser HEX på fremsiden.
- Coinranking viser HEX på fremsiden.
- Nomics viser HEX på fremsiden.

gatek


Tweet fra 24 sep 2021, slettet kort tid etter

slettet tweet

NB

Husk at ingenting er sikkert og i alle fall ikke med kryptovaluta. Selv om man får mer HEX jo mer og lengre man staker så er det selvsagt ingen garanti for at prisen på HEX vil holde seg. Prisen kan gå opp, holde seg som den er, eller gå nedover. På HEX.com står det følgende:

HEX volatilitet

Nettside

https://HEX.com

HEX kjøp

https://HEX.com

Trade

https://ethHEX.com

HEX staking

https://go.hex.com/stake

HEX vs Bitcoin

https://hex.com/techspecs

HEX smartkontrakt kildekode

https://etherscan.io/address/0x2b591e99afe9f32eaa6214f7b7629768c40eeb39#code

HEX lenker

HEX visuell statistikk: hexinfo.io, hex.vision
HEX informative videoklipp: HEX Clips
HEX video guider: HEX Video Guides
HEX memes: reddit.com/r/hexmemes, t.me/hexmemes
HEX Telegram grupper: t.me/HEXcrypto, t.me/HEXnews, t.me/HEXtrading, t.me/HEXcharts, t.me/HEXNORDIC
HEX infografikk: hexgraphs.com
HEX sosiale media: Telegram, Twitter, Discord, Facebook, Instagram, Flere
HEX Twitter: HEXicans that focus on HEX, #HEX, $HEX
HEX grunnlegger Richard Heart: Twitter, YouTube, RichardHeart.com

HEX Norsk / Nordic Telegram

https://t.me/HEXNORDIC

 

bitcoin

Bitcoin

eth

Ethereum

HEX

HEX.com