EOS (EOS)

eosEOS.IO er en blokkjede-protokoll drevet av den innfødte kryptovalutaen EOS. Protokollen emulerer de fleste av attributtene til en ekte datamaskin, inkludert maskinvare (CPU (er) og GPU (er) for prosessering, lokalt / RAM-minne, lagring av harddisker) med databehandlingsressursene fordelt likt mellom EOS-cryptocurrency-innehavere. EOSIO opererer som en smart kontraktsplattform og et desentralisert operativsystem beregnet på distribusjon av desentraliserte applikasjoner i industriell skala gjennom en desentralisert autonome selskapsmodell. Den smarte kontraktplattformen hevder å eliminere transaksjonsgebyrer og gjennomfører også millioner av transaksjoner per sekund.

EOS er programvare som introduserer en blokkjede-arkitektur designet for å muliggjøre vertikal og horisontal skalering av desentraliserte applikasjoner. EOS-programvaren gir kontoer, autentisering, databaser, asynkron kommunikasjon og planlegging av applikasjoner på tvers av flere CPU-kjerner og/ eller klynger.

Nettsted: https://eos.io

Gjør alltid egen research. Det er ingen garanti for at informasjonen over er korrekt, oppdatert, eller at engelsk til norsk er riktig oversatt.